Tietoa meistä ja bileistä

Vaahtobileitä 10 vuoden kokemuksella!!

Vaahtobileet.fi on perustettu v.2005 ja olemme tällä hetkellä alan selvä markkinajohtaja. Toteutammekin noin 80% Suomen kaikista vaahtobilekeikoista. Laajasta kalustosta johtuen pystymme toteuttamaan aina neljät bileet samana päivänä.

Uudistamme kalustoamme jatkuvasti ja käytössämme onkin aina nykyaikaista vaahtotekniikkaa. Tällä hetkellä käytössämme on Suomen suurin vaahtotykki joka ampuu vaahtoa aina 10metriin asti ja neljä kappaletta pienempiä tehokkaita vaahtotykkejä sisävaahtobileisiin. Lisäksi yksi Ibiza-luokan vaahtokone ulkotapahtumia varten. Biletyskäyttöön suunniteltuja altaita löytyy useita. Yleisin altaan koko on 4 x 4 metriä, mutta myös 3,6 x 3,6 metristä allasta on mahdollista käyttää.

Vaahtobileet.fi on hyvä ratkaisu myös lattiapinnoille sillä suojausjärjestelmä on meillä aina huippuluokkaa ja siksi illan aikana lattialle ei joudu enempää vettä kuin siihen yleensä illan aikana kaatuu drinkkejä. Bileiden päätyttyä me hoidamme siivouksen vaahdon osalta ja viimeistelemme alueen vesi-imurilla.

Ravintoloiden lisäksi järjestämme vaahtobileitä myös yksityistilaisuuksissa ja ulkoilmatapahtumissa, jossa tilasta riippuen vaahtoa ammutaan myös useammalla laitteella. Vaahdosta saa myös hyvän tehokeinon erilaisiin PR- ja tuotelanseeraustilaisuuksiin sekä mainoskuvauksiin. Lisäksi teatterit käyttävät palveluitamme.

Ota yhteyttä, takaamme että emme ole halvin mutta PARAS! Meiltä tilaavat haluavat tarjota asiakkailleen vain parasta, varo halpoja kopioita!

Bilepakettiin sisältyy:
– 22.00 – 03.30 tiukkaa biletystä
– DJ koko illan
– 4x4m täytettävä allas
– Vaahtotykki ja vaahtotyöntekijä
– Kilpailuja

Tapahtumaa markkinoidaan kotisivuillamme ja Facebook-sivuillamme. Lisäksi saatte tyylikkäät A2 julisteet ulkomarkkinointiin.

 

Lisähinnasta vaahtobileiden yhteydessä: 

Vaahtotyttö/poika paikalle tai halutessasi vaikka useampia.
Märkä t-paita – tai märkä bokseri –kilpailu: 100€
Vaahtohajuste (useita eri tuoksuja): 100€
Mies- tai naisstrippari (sis. 2 x show): alk. 320 euroa.
UV-Vaahtobileet (tehokkaat UV-lamput ja UV-hohtavaa vaahtoa: Kysy Tarjous
Useampia vaahtotykkejä: kysy tarjous
Useampia altaita: kysy tarjous

Luonnollisesti yrityksemme on yhtiömuodoltaan Oy ja meillä on vastuuvakuutus 500 000 euroon asti.

cs-adminTietoa